Fie că este vorba de Dj nuntă, Dj botez, Dj aniversare, Dj revelion, Dj majorat, Dj banchet, Dj onomastică, Dj petrecere, Dj cununie, toate au o însemnătate importantă în organizarea lor.

Dacă ați ajuns aici, înseamnă că sunteți în căutare de un dj pentru evenimentul dumneavoastră. Fie că doriți să organizați o nuntă, un botez, o petrecere de zi, onomastică sau orice alt eveniment important, căruia doriți să îi dați un ton de culoare şi un fundal muzical inedit, puteți apela cu încredere la serviciile noastre. Consider că muzica este unul dintre cele mai importante elemente ale unei petreceri, drept pentru care încerc să fac o ambianță cât mai plăcută.

Din punct de vedere al experienței mele, am trecut de mult de cele peste o sută de evenimente la care am participat, îmi place să tratez clienții ca și prietenii mei, mă bazez pe comunicare, sunt deschis sugestiilor ce vin din partea organizatorilor,  sau alte idei care pot colora petrecerea dumneavoastră. Orice eveniment este unic prin felul lui, prin invitați, genuri de muzică, lumini și așa mai departe.

Obiectivul meu este să am un ring de dans plin, să simt energia invitaților, să pot mulțumi pe toată lumea. Ca dj, ofer o varietate muzicală pentru toate gusturile, alegerea în ceea ce privește selecția genurilor de muzică se face de comun acord.

Melodii începând din anii `70, latino, rock and roll, dance, disco, salsa, populară, hore, sârbe, geamparale, românească, cântece de petrecere, slow-uri, valsuri, tango, etc.

Cel mai frumos moment din viața dumneavoastră trebuie să fie de neuitat.

Avantajele oferite de djbotez-nunta.ro , sunt costuri mai reduse decât în cazul trupelor, nu are nevoie de pauze, programul muzical poate reprezenta toate genurile de muzică, dedicațiile muzicale nu se plătesc.

Vă așteptăm cu oferte pentru fiecare eveniment pe care vreți să-l organizați, sunteți liberi să alegeți ceia ce credeți că vi se potrivește.