Sfaturi in alegerea unui DJ nunta

În zilele noastre sunt  sute de DJ de nunta, mai ales daca ii adaugam aici si pe cei care presteaza doar ocazional acest tip de serviciu. Acest lucru il puteti verifica si dumneavoastra printr-o simpla cautare pe Google dupa cuvinte cheie cum ar fi: dj nunta, dj nunta Bucuresti, dj nunta preturi, dj mc nunta, etc. Asadar, avand o oferta atat de generoasa este bine sa tineti cont de cateva aspecte importante atunci cand demarati cautarea unui dj pentru nunta dumneavoastra.

Sonorizare botez cu dj

Fara nici o indoiala, ca si in cazul petrecerilor de nunta, DJ-ul este elementul cheie de care organizatorii au nevoie pentru ca petrecerile de botez sa fie un real succes. Aici dilema dintre alegerea unei formatii sau a unui DJ pentru sonorizarea petrecerii de botez este mult mai mica comparativ cu cea a nuntilor deoarece, in general, botezurile sunt petreceri mai restranse, motiv pentru care cei mai multi organizatori se orienteaza catre varianta de sonorizare cu DJ.

Revenim cu detalii în curând !

Principala calitate pe care mereu o prezint clientilor mei este aceea ca intotdeauna eu mixez LIVE. Doar asa trairea mea va fi una reala, energica si in functie de publicul prezent si de reactia lui la muzica din difuzoare, voi putea modifica imediat sau nu, melodiile sau genurile muzicale.